Babišland

Výsledky krajských voleb potvrdili jako vítěze hnutí ANO. Navzdory některým lapsům, jako byl rozpad pražské koalice na magistrátu, je pozice českého oligarchy neotřesitelná. Jakou vizi tedy máme po příštích parlamentních volbách?

Volební průzkumy favorizují suveréna české politické scény. Gott – Husák team, zpívá skupina Vltava ve svém hitu Marx, Engels, Beatles. Nás čeká spíše Babiš – Zeman team. Na postu premiéra by se současnému ministru financí docela líbilo. Nemusel už by se zdržovat dohadováním s tím otravným Sobotkou. Své místo šéfa státní kasy by jistě snadno zaplácnul nějakým loajálním podřízeným. Ideálním hereckým představitelem na tuto roli mi připadá Martin Stropnický.

Místo známé písně „Zítra se bude tančit všude“ zazní z amplionů nový hit „Zítra se budou jíst koblihy všude“. Na pečivo zadarmo si ale budeme už muset nechat zajít chuť. Zadarmo už ani Ťok.

Novinkou v naší krásné, chlebem a párky oplývající zemi budou tzv. Babišenky. Taková obdoba žebračenek. Každý, kdo „nemaká“, bude místo sociální podpory dostávat lístky na stravu, samozřejmě jen určitých značek. Zajisté to bude kvitováno s povděkem širokými vrstvami „makajících“, kteří samozřejmě nechtějí podporovat póvl, který nepracuje. Na starce, kriply, matky samoživitelky apod. nejsou prostě prachy, že ano.

Oblíbenou kratochvílí našich pracujících budou nadále reality show všeho druhu, jenom více explicitní. Takovým bude například „Kdo nemaká, nežere“, obdoba staršího pořadu Nejslabší, máte padáka. Dále pak Bezdomovec hledá ženu nebo Výměna stařenek, kde se předmětem ponížení a posměchu stanou staří a bezmocní. Hlavní podmínka prosperující demokracie – Chléb a hry bude splněna.

Tak se už nemohu dočkat voleb příští rok, kdy už přijde ten blahobyt. Vyhrneme si rukávy a Bude líp! Ne? Takto doslova nám to servírovaly volební billboardy před třemi lety. Akorát se jim do toho připletli ti „flákači“ z ostatních partají. Jinak už by tu byl ráj na zemi teď.

Z čeho se mi ale opravdu dělá zle, to jsou ti špinaví bezdomovci. Mají pořád co pít a přitom nemakají! Nechce se jim asi pracovat a platit nájem. Někteří mi dokonce vnucují nějaký časopis. Měli by je poslat do nějakého tábora. Nejlépe pracovního.

Vadí mi také, že se chce rozdávat důchodcům. Když nemakají, tak jaképak valorizování důchodů. Copak jsme někde v Řecku?! Můžou být rádi, že vůbec něco dostanou. Opravdu, takhle se podnik řídit nedá.

Dobrý způsob jak odnaučit všechny ty pijavice státní kasy o něco žádat, je vzít si příklad z rodinného rozpočtu. Co nemám, nemohu utratit. Tak vidíte. On je Andrej takový náš táta. Nebo tatíček?

Až to pochopí i ti zabedněnci, co zatím volí ty strany, tak už nebude nic překážet zavedení euthanasie a bude po problémech. Já se tak těším! Všichni si připneme do klopy odznáček ANO a půjdeme pozdravit svého vůdce. Babiš? To si piš!

Autor: Karel Javůrek | neděle 9.10.2016 23:26 | karma článku: 23,50 | přečteno: 915x
  • Další články autora

Karel Javůrek

Kyborgové

4.6.2017 v 21:52 | Karma: 11,94

Karel Javůrek

Já nic, já Kalousek

13.10.2016 v 22:23 | Karma: 32,53

Karel Javůrek

China Hate-Free Tibet

30.3.2016 v 1:39 | Karma: 38,47

Karel Javůrek

Adios socialismo!

10.12.2015 v 11:47 | Karma: 12,40

Karel Javůrek

Trochu silná (turecká) káva

24.11.2015 v 23:58 | Karma: 36,23