Diskuse

Loď bláznů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Páteční útok neodhalil neschopnost zpravodajských služeb, odhalil pouze fakt, že sebelepší obrana není nikdy stoprocentní. Máte přehled, kolik podobných útoků už bylo znemožněno? Problém je, že obránce musí uspět pokaždé, útočníkům stačí uspět jednou - a při jejich stálém obnovování je to jen otázka času.

Ale buďme v klidu, stejně jako jsme v klidu při sedání do auta. Přitom jenom u nás a jenom za rok zemře na silnicích víc lidí. Na teroristickém útoku je děsivý ten záměr, ale skutečná hrozba takový čin sám o sobě není. Hrozbou je ideologie, která posílá stále další útočníky - ale dokud nenajdou politici kule tohoto nepřítele pojmenovat, nemohou proti němu navzdory všem velkohubým prohlášením zvítězit.

1 0
možnosti

"Skutečná hrozba takový čin sám o sobě není..."

Tak to vyprávějte příbuzným těch obětí z Paříže a Pařížanům vůbec. Jak to, že jindy plné zahrádky kaváren a restaurací, zely po teroristickém útoku prázdnotou ?

1 0
možnosti

:-)   ....Dobře napsáno ! Amerika si vyzbrojila nejkrutější muslimy, bombardování a jejich likvidace roky,(jen tak na oko), když se do toho dala RF a je to účinné, velký křik !  JE to normální?  Moje přesvědčení je, že to je všechno obyčejné pokrytectví, jsou v závětří lidé, kteří mají radost, že se předpokládané a zorganizované podařilo!  R^R^R^

1 2
možnosti

"... jediný kdo je mu schopen čelit je Rusko ... " a to jste vyčetl kde ?

Pokud má být IS zlikvidovaný, tak jen společným postupem velmocí a okolních států

2 0
možnosti

Pan Javůrek jaksi "zapomněl", že ten, kdo se v OSN před dvěmi lety postavil proti zásahu proti IS v Sýrii bylo Rusko. Zapojilo se dnes, těsně před pádem Asadova režimu, aby jej udrželo u moci, nikoli kvůli IS.

4 1
možnosti

M34i95l13a78n 77R56a33d98e54k

16. 11. 2015 2:30

no, Hollande zautocil na ISIS, ale to bude vykal platne. Uz je ma doma, a uvidime jestli zase otevre hranice, a bude cancato o prerozdelovani a jak jsou ti vychodaci nesolidarni.

A ti z Calais, jeste budou stavet jeste vetsi Dzungli s vytopenymi stany? Asi nebudou deportovat. Tak zase nic.

3 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1058x
Teoretik života s touhou po poznání.

Seznam rubrik